2012. szeptember 18., kedd

Töröltem

Ebből a blogból töröltem a bejegyzéseket.
További blogolásom a http://qtp.hu/blog címen folytatom.
(Persze mikor rohadjon le a szerver ha nem épp most...?)

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy még nem teljesen készült el. Lassan a blog lista meglesz (többé-kevésbé már fut a "próbapadon"), ezután még az rss hírcsatorna van ami lényeges, a többi már apróság.

Köszönöm mindenkinek hogy velem tartott.

5 megjegyzés:

Jolimama írta...

Valami megint elveszett....:-(
Sajnálom, hogy törölted.

Gondolom dolgozol az új blogodon, nem tudtam belépni.

Anton írta...

Az oldalam lassan épülget. Viszont most a szolgáltató vacakolt, ezért nem volt elérhető. (Web-Server Kft őket még az ellenségemnek sem ajánlom. Esetleg mazochistáknak, nekik tökéletes.)

Nem veszett el, semmi ami értékes. Az írásaim nagy része elég silány volt, így az új blogban megpróbálom kicsit színvonalasabban. Ami itt értékes volt (az a 2-3 cikk), azt pedig átviszem az újra.

Jolimama írta...

Oké.
Arra még nem jöttem rá, hogyan lehet a megjegyzés után visszatérni a blogba?
Mint ahogy itt látszik, hogy a
Megjegyzés helye.
Lehet, hogy én bénázom el?

Anton írta...

Biztosan nem Te bénázol.
Megnéztem, s valóban nem lehet visszatérni. Ez kimaradt. Köszönöm az észrevételt, feljegyeztem a teendők listába. (Avagy ezt én bénáztam el... :-))

Egyébként épp az a legnehezebb egy oldal elkészítésekor, hogy mit tárjunk a felhasználó elé. Tehát az a cél, hogy egy teljesen laikusnak megfogjuk a kezét, nehogy elvesszen. Ugyanakkor a gyakorlott felhasználókat se zavarjuk felesleges linkekkel.

Anton írta...

Időközben átnéztem a kódot. (a fene sem emlékszik már, hogy egy hete mit írtam... :-))
Eredetileg az volt az elképzelés, hogy új lapon nyílik meg a komment, ezért nem volt szükség a blogba való visszatéréshez...
Ez viszont nem működik, mert a smiley-t kirakó script "összeakad" azzal, ami új lapot nyitna (nem lehet közvetlen kirakni, mert akkor nem lenne szabványos a kód). Viszont mivel ez JavaScript, amit a felhasználó letilthat, így ki fogom szedni az oldalból.

A hivatkozásokat (ami vissza vezet a blogba) viszont kitettem. :-)